Wala precast commercial building

Engineering and turnkey construction of a sports material and equipment shopping centre, a reference in the city of Tarragona. Pre-stressed structure in prefabricated concrete with large spans without intermediate pillars in the sales room, with a car park on the upper floor in order to increase the number of parking spaces for customers, with a significant reduction in the investment cost of the project in relation to the planned basement car park.
The investment cost of the project has been significantly reduced compared to the previously planned basement car park. Reduction of the investment cost and of the execution time in relation to the initial architectural project.

category

Prefabricated commercial construction

location

Tarragona  (Spain)

Frame

Precast

Do you want more information?

Interested in a similar project? We create your project

Interior of the industrial building Wala (Tarragona)

Shape
Shape

Our completed projects

Explore more projects in the same category

Our track record of more than 45 years of experience and more than 1M square metres built are our guarantee.