Skip links

HIPERMERCAT A LA CERDANYA

L’ensenya comercial Carrefour ha confiat en el nostre equip pels serveis d’enginyeria i construcció d’un hipermercat de referència a la Cerdanya francesa.

ENGINYERIA I GESTIÓ D’ESPAIS INDUSTRIALS (EGEIN), està treballant en el disseny, projecte tècnic i construcció d’un hipermercat del grup CARREFOUR a la població de Ur, a la Cerdanya francesa.

S’ha encarregat a EGEIN la missió del càlcul estructural en formigó prefabricat, amb els requeriments tècnics d’una zona sísmica de nivell 4 per entreplantes d’oficines, i el disseny, càlcul, fabricació i muntatge de tot el sistema de façanes arquitectòniques mitjançant panell prefabricat matriçat, que permet un acabat d’alt nivell qualitatiu i estètic, al mateix temps que hem pogut assolir una posada en obra en uns plaços excepcionals, necessaris per les condicions climatològiques de l’emplaçament i els requeriments del client.

Actualment la obra està en curs de construcció amb muntatges i execució d’obra segons el calendari previst, a plena satisfacció de l’equip d’arquitectura de la Direcció Facultativa i del client.